Univerzální: Připojení různých měřicích sond umožňuje realizovat celou řadu aplikací pomocí jediného řešení.

Procesní jednotka pro snímače průtoku

FS121 společnosti Turck umožňuje flexibilní řešení monitorování díky použití různých měřicích sond a snadné integraci do decentralizovaných systémů.

Mülheim, September 26, 2024

Společnost Turck rozšiřuje svou řadu Fluid+ o jedinou vyhodnocovací jednotku IO-Link na trhu pro snímače průtoku s textovým displejem a krytím IP67. Flexibilní použití různých měřicích sond umožňuje zařízení FS121 pokrýt širokou škálu aplikací a umožňuje tak značnou úsporu nákladů. Toto řešení snímačů průtoku je například ideální pro použití v modulárních procesních ližinách, mazacích systémech, systémech chlazení kompresorů v uzavřených prostorách, čisticích a mycích systémech a také pro aplikace v potravinářském a nápojovém průmyslu.

Robustní FS121 s krytím IP67 umožňuje decentralizovanou instalaci bez rozváděče v blízkosti procesu, takže je ideální pro aplikace s malým počtem měřicích bodů nebo specifickými požadavky na umístění. Nabízí uživatelsky přívětivé ovládání díky 12segmentovému alfanumerickému textovému displeji a inteligentnímu profilu snímače IO-Link (SSP), jakož i další chytré funkce, jako je Quick Teach pro rychlé nastavení a Delta Flow Monitoring pro sledování změn průtoku.

Kompaktní jednotka FS121 je kompatibilní se snímači průtoku řady FCS, FP100 (ponorné snímače) a FCI (inline snímače). Bez problémů se integruje s IO-Link TBEN I/O moduly Turck a nejnovější verzí Turck Automation Suite (TAS) včetně TAS Cloud v decentralizovaných automatizačních řešeních, což umožňuje efektivní poskytování a správu procesních a diagnostických dat pro aplikace IIoT.